Omnio

Fulltime hoogbegaafdheid basisonderwijs regio Eindhoven

Sinds 2009 biedt de Stichting Algemeen Toegankelijk Onderwijs (SALTO) voltijd les aan hoogbegaafde leerlingen. Omnio geeft les aan kinderen in groep 4 t/m 8. Hier kunnen hb’ers, met elkaar en onder begeleiding van gespecialiseerde leerkrachten hun sociale, cognitieve en executieve vaardigheden en competenties optimaal ontwikkelen. Werken op eigen niveau, tempo, in een veilige en uitdagende leeromgeving staat bij Omnio centraal.

Op 20 juni 2023 organiseert Omnio een informatiemiddag (15.30 uur tot 16.30 uur)

Aanmelden voor deze informatiemiddag kan hier

Voor het schooljaar 2023/2024 zitten groep 7 & 8 helaas al vol. Ook de Omnio day groep 5-6 is in 2023-2024 helaas al vol. Aanmelden voor deze leerjaren met de intentie om het schooljaar 2023/2024 nog te starten is helaas niet meer haalbaar. 

De belangstelling voor passend onderwijs voor hoogbegaafde kinderen neemt sterk toe. Het lukt reguliere basisscholen niet altijd te bieden wat hb’ers nodig hebben. Hierdoor kunnen hoogbegaafde kinderen vastlopen op diverse ontwikkelingsgebieden. Een veilige en uitdagende leeromgeving kan ook voor uw kind van belang zijn om zich goed te ontplooien.

Heeft Omnio uw interesse gewekt en/of heeft u een vermoeden dat dit onderwijs passend is voor uw kind? Kom dan naar de informatiemiddag op 23 mei. Tijdens deze middagen lichten wij ons onderwijs, visie, leeromgeving en deskundigheid toe. Uiteraard kunt u een kijkje nemen in onze school en zo sfeer proeven. Zo kunt u nog beter bepalen of Omnio bij uw kind past!

Aanmelding

Wanneer u uw kind wenst aan te melden, dan verzoeken wij u ons te mailen op: omnio@bs-karregat.nl. Onder vermelding van: aanmelding + voor- en achternaam van uw kind. Wij streven ernaar u binnen 14 werkdagen te contacten over de aanmelding. Wij vragen u dan ook vriendelijk uw contactgegevens in de mail te vermelden.

Het is van belang zorgvuldig om te gaan met de aanmelding. Een voorwaarde is concluderen of het onderwijs bij Omnio, past bij de onderwijsbehoeften van uw kind. Dit borgen wij door te kunnen vragen naar: de schoolcarrière van uw kind, de huidige school, intelligentie*- en andere onderzoeken welke ons meer inzichten kunnen geven. Bekijk hier ons Aanname stroomschema Omnio *.

Telefonisch is Omnio bereikbaar op 040-2810326 (gelieve te bellen na 14:30 uur i.v.m. onze lesuren). Vragen over de aanmeldprocedure kunt u richten aan Laura Snelders (werkdagen wo, do & vrij) en Marieke Broenink (werkdagen ma & do).

*Een intelligentieonderzoek is een vereiste. En aan het document “aanname stroomschema Omnio” kunnen geen rechten worden ontleend.