SALTO-school ’t Karregat
SALTO-school ’t Karregat is een openbare basisschool waar wij aandacht schenken aan de levensbeschouwelijke en maatschappelijke waarden in de Nederlandse samenleving. Leren heeft bij ons een centrale plaats en is zowel gericht op kennis als op (sociale) vaardigheden. Onze school telt schooljaar 2021-2022, 11 groepen.

Onze school werkt constructief samen met kind en ouders vanuit gelijkwaardigheid aan de ontwikkelingen van kinderen.

• Ontwikkeling van kinderen en leerkrachten staat centraal. We kijken naar kwaliteiten en benutten deze.
  • We leiden kinderen toekomstgericht op.
  • Ieder kind ontwikkelt op zijn eigen niveau, vanuit gelijke kansen.
  • We hebben respect voor elkaars waarden en normen zodat we kunnen ontwikkelen vanuit een veilige basis.

’t Karregat, zin in leren en worden wie je bent: we doen het samen

Het werken vanuit de methodiek Groepsdynamisch Onderwijs staat centraal bij ons. Voor informatie hierover verwijzen we u door naar het informatieboekje .

Mocht u na het bezoeken van onze website nieuwsgierig geworden zijn en wilt u eens komen kijken?
Wilt u meer informatie over het onderwijs op basisschool ’t Karregat, neem dan zeker contact op met ons.