algemeen 't Karregat - Ouders

De samenwerking met ouders is voor onze school ontzettend belangrijk.
We hebben tenslotte hetzelfde doel voor ogen; het beste voor de kinderen!

We willen zo laag drempelig mogelijk zijn, wat betekent dat de deur altijd open staat.

Binnen deze pagina willen we u van zoveel mogelijk informatie voorzien. Aan de linkerzijde vindt u de verschillende pagina's. Formulieren staan hier niet bij, deze zijn hier terug te vinden.

Mist u iets, kunt u iets niet vinden? We horen dit graag! U kunt een gerichte vraag stellen aan een betreffende leerkracht (ons team) of een algemene vraag via de contact informatie.

LUIZENINFO!

Graag willen we ouders middels een internetlink informeren, hoe om te gaan met luizen bij uw kind. Er worden regelmatig luizen ontdekt op basisscholen, zo ook bij ons. Wanneer de bestrijding van de luizen niet goed verloopt kan het een hele lange tijd duren voordat een groep weer "luisvrij" is. Graag onderstaande link goed lezen wanneer er luis bij uw kind is gevonden.