welkom 't Karregat - Welkom

Welkom op onze website!

We willen u met deze website een indruk geven van onze school.

Onder het kopje "Team" stellen we ons graag aan u voor!

De algemene informatie, denk aan de schoolgids, schoolplan, schooltijden en veelgestelde vragen vindt u onder het kopje "Informatie".

Een kijkje in de klassen, of meer informatie over de verschillende groepen en activiteiten vindt u onder "Groepen". Bij de verschillende groepen vindt u ook de foto's die gemaakt zijn in de klassen of bij activiteiten.

In het fotoalbum, in het menu links, vindt u foto's van het schoolgebouw, maar uiteraard ook foto's die gemaakt zijn tijdens schoolactiviteiten. Denk aan sinterklaas of de kerstmarkt.

Schoolnieuws staat al jaar en dag bij ons op school bekend als de "Karreflits". Alle uitgaven van dit jaar vindt u onder de kop "Karreflits".

Aankomende activiteiten zijn terug te vinden op de kalender. Het kan zijn dat deze afwijkt van de kalender die uitgereikt is aan het begin van dit schooljaar. U kunt ervan uitgaan dat data vermeld op de kalender op deze website up-to-date en correct is.

Mocht u na het bezoeken van onze website nieuwsgierig geworden zijn en wilt u eens komen kijken? Neem dan zeker contact op. Alle gegevens hiervoor zijn terug te vinden onder de "contact" pagina.